Waarom Angela

Tien jaar terug haalde je een gids bij het reisbureau op de hoek. Keek je thuis naar wat je ongeveer wilde en liet je de reis op datzelfde reisbureau op de hoek boeken. Tijden zijn veranderd. Bijna alle informatie die toen nog exclusief via dat reisbureau te krijgen was, heb je nu via internet 24 uur per dag tot je beschikking.  Tientallen zo niet honderden geautomatiseerde boekingssites proberen u  zonder tussenkomst van “echt” contact te verleiden om te boeken. Vraag daarbij is natuurlijk wel of u zich er prettig bij voelt om uw vakantiegeld over te maken in de hoop dat u krijgt waar u voor denkt te betalen. Boeken bij een gerenommeerde touroperator geeft u natuurlijk wel die garantie dat u weet met wie - of wat - u zaken doet, maar weet u dan wel zeker dat die reis niet goedkoper door een andere betrouwbare touroperator wordt aangeboden? 

Daarom moet u bij mij zijn. Betrouwbaar, ervaren en onafhankelijk. Ik bied met mijn dienstverlening een combinatie van gemak, deskundigheid en natuurlijk prijsbewustheid. Ik kan u nog zo goed adviseren maar als de prijs bij mijn buurman lager is dan ben ik mijn klant kwijt. Ik snap ook dat klanten zich tegenwoordig niet gebonden wensen te voelen aan kantoortijden. Reisbureau Boogaard is daarom dus ook 7 dagen per week open. Telefonisch, via de e-mail en desgewenst op afspraak bij u thuis, met een laptop en een ouderwetse gids, dat dan weer wel.

In 2013 is een aantal grote en gevestigde namen uit de reiswereld in ernstige financiĆ«le problemen gekomen. OAD is waarschijnlijk de bekendste maar bijvoorbeeld Isropa en DTI waren ook prachtige bedrijven die het toch niet hebben gered. Klanten zijn terecht op zoek naar garanties. Reisbureau Boogaard is via The Travel Company aangesloten bij de ANVR & SGR. Wel zo’n veilig gevoel.

Zoeken  

The Travel Company

Boek uw reis, ticket, hotel, autohuur en overige direct via onze website!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier nu in!

Contact

Reisbureau Boogaard
Siergaarde 133
2285 JG Rijswijk
06-46304966
angela.boogaard@travelcompany.nl 

Contactformulier