Over PTA Angela

Achtergrond

Na mijn HAVO heb ik de opleiding TIO (toeristiek) en SEPR 1&2 (verkoper reizen en manager reisbureau) gevolgd en mijn middenstandsdiploma gehaald. Hierna heb ik bij verschillende reisbureaus en touroperators gewerkt in verschillende functies. Zowel op een reisbureau als achter de schermen.

Hoe breng je zelf jouw vakantie door?

In ieder geval een keer per jaar naar Euro Disney en tijdens de kerstperiode naar Londen. In de zomervakantie ga ik graag naar de Canarische eilanden of maak ik met het gezin een cruise. 

Aan welke vakantie heb je zelf de slechtste herinnering?

Dat was toen ik na een cruise in de Cariben twee weken langer in Amerika moest blijven omdat een aswolk uit een vulkaan het vliegverkeer had lamgelegd en het tot op de dag van vertrek onduidelijk was wanneer we naar huis konden.

Welke vakantiebestemming heeft het meeste indruk op jou gemaakt?

De San Blas eilanden. De bevolking had werkelijk niets dan de zon, het water en een houten hutje. Qua Europese bestemmingen ben ik weg van Venetiƫ. Prachtige stad die werkelijk alles in zich heeft.

Wat staat het hoogst op jouw verlanglijstje?

Dat zijn de Disney Parken in Florida eventueel gecombineerd met een autovakantie door Amerika. Stedentrip Wenen gaat er ook snel van komen.

Zoeken  

The Travel Company

Boek uw reis, ticket, hotel, autohuur en overige direct via onze website!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier nu in!

Contact

Reisbureau Boogaard
Siergaarde 133
2285 JG Rijswijk
06-46304966
angela.boogaard@travelcompany.nl 

Contactformulier