DienstenReisadvies en reizen boeken
Lekker een weekje naar de zon, of wilt u natuur? Snufje cultuur, lekker actief of juist lazy, met de familie of single, weldadige rust of alle nachten feest? Geld speelt geen rol of minimaal budget?........ iedere klant is anders, verwacht ook iets anders en daar kan ik bij helpen. Ik spreek de taal van de toeristiek, weet dingen die niet in de gidsen staan. Ik weet van tevreden en helaas soms ook van ontevreden klanten waarom je ergens wel of juist niet moet zijn. Vakantie is voor velen een hoogtepunt in een jaar hard werken, kost vaak ook veel geld. Het zou daarom toch ook zonde zijn als u een verkeerde keuze maakt terwijl u kosteloos alle benodigde informatie van mij had kunnen krijgen?

 

Huwelijksreizen
De dag aller dagen is geweest. Hoe leuk is het dan om met uw geliefde alle tijd van de wereld voor elkaar te hebben op een betoverende plek. Dat hutje op de Seychellen is voor mij een druk op de knop maar ook dichterbij zijn er prachtige plekken om de wittebroodsweken door te brengen. Laat mij u inspireren en alle zorgen uit handen nemen…..  the sky is the limit…..

 

Groepsreizen
U wilt ter eren van een bijzondere gelegenheid met de hele familie een reis maken? U wilt met de vereniging een weekje weg, met school een studiereis naar Rome of met de sportclub een weekje “overwinteren” en u bent degene die belast is met de organisatie? Kom dan naar mij en ik regel het tot in de puntjes, hoe groot de groep ook is. Vervoer, accommodatie, excursies, bijzondere faciliteiten? U zegt het maar.

 

Business Travel
U reist zakelijk de wereld over en wilt uw tijd en aandacht steken in zaken die er voor u toe doen? Ik sta 7 dagen per week voor uw bedrijf klaar. Ik zorg er voor dat vervoer en verblijf tiptop in orde zijn, waar dan ook ter wereld, 100% betrouwbaar maar zonder extra kosten of nodeloos ingewikkelde dienstverleningscontracten.

 

Prijscheck
Mooi dat u precies weet waar u heen wilt en wanneer. Weet dan wel dat er minimaal 10 andere touroperators dezelfde reis aanbieden. Weet u nog zeker dat u de meest voordelige hebt gevonden in de wirwar van aanbieders? Doe kosteloos de prijscheck via het formulier op mijn homepage. Baat het niet dan schaadt het niet. Als het mij wel voordeliger lukt zijn wij allebei tevreden.

 

Klachtenafhandeling
Tijdens uw reis kan er altijd iets onvoorziens gebeuren. U krijgt minder dan dat u was beloofd of u wordt ter plekke onbeschoft behandeld en met een kluitje het riet ingestuurd. Reisbureau Boogaard neemt uw klachten serieus en zal alles binnen haar mogelijkheden doen om bij de betreffende touroperator alsnog waar voor uw geld te krijgen.

 

Verzekeringen
Zo u wenst kunt u bij mij die reis- of annuleringsverzekering sluiten waar u zich het prettigst bij voelt.

 

Autoverhuur
U wilt na aankomst op uw vakantieverblijf een auto tot uw beschikking hebben? Een kleintje of een hele grote, met of zonder kinderzitjes? U zegt het maar en hij staat klaar.

 

Voorlichting overige
Leuk dat u naar Rusland wilt. Wist u dat u hiervoor een visum nodig hebt en dat het doorgaans maanden duurt voordat u dat stempeltje eindelijk heeft. Of bij vragen over verplichte inentingen of bijvoorbeeld negatieve reisadviezen. Kom niet voor verrassingen, maak gebruik van mijn ervaring.

 

 

 

 

 

 

Zoeken  

The Travel Company

Boek uw reis, ticket, hotel, autohuur en overige direct via onze website!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier nu in!

Contact

Reisbureau Boogaard
Siergaarde 133
2285 JG Rijswijk
06-46304966
angela.boogaard@travelcompany.nl 

Contactformulier